Innocent Youth concerten

september 14, 2021

Op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober a.s. werkt het Colori Ensemble mee aan het project Innocent Youth in respectievelijk de Pelikaankerk Leeuwarden en Trinitas Heerenveen. Centraal staat de gelijknamige compositie van Wim van Ligtenberg die hiermee zijn grote bezorgdheid uit over het lot van onschuldige kinderen in crisis- en oorlogstijd. Het werk staan in het teken van de Internationale Dag van de Rechten van het Kind en wordt uitgevoerd door Filharmonie Noord, het Colori Ensemble en tenor William Knight. 

Naast deze nieuwe compositie staan werken op het programma die hier inhoudelijk op aansluiten zoals het Adagio for Strings van Samuel Barber, Ma Mère l’Oye en Pavane pour une infante défunte van Maurice Ravel en de Simple Symphony van Benjamin Britten.  

CityProms Festival en het Frysk Muzyk Argyf zijn partners van het project dat mede mogelijk is gemaakt door UNICEF Nederland en diverse fondsen en sponsoren.

  • Locaties: Pelikaankerk Leeuwarden (za) en Trinitas Heerenveen (zo)
  • Aanvang op zowel zaterdag als zondag: 15.00 uur en 17.00 uur 
  • Entree: € 17,50 
  • Gratis toegang t/m 18 jaar en vanaf 65 jaar (gelimiteerd)
  • Maximum aantal bezoekers: 100 per concert
  • Reserveren (verplicht): tickets.filharmonienoord@gmail.com
  • Meer info op: www.cityproms.nl

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please wait...