Colori Ensemble te beluisteren op nieuw album Arjan Jongsma

augustus 4, 2021
|

“Het Concert voor de linkerhand van Ravel klinkt betoverend, krijgt zelfs exotische trekjes” aldus Rudolf Nammensma in de Leeuwarder Courant van 30 juli 2021. Het was voor het Colori Ensemble, uitgebreid met Wytske Holtrop op cello, een groot plezier om in deze pandemie tijden mee te werken aan het solo album New Perspectives for Marimba van ensemble-lid Arjan Jongsma. De vijf-sterren-waardering die hij kreeg voor dit album, met ook nog solowerken van J.S. Bach, Sipke Hoekstra en diezelfde Ravel, werd bevestigd door prachtige artikelen in Luister en het Friesch Dagblad. Voor het ensemble betekent dit een mooie opmaat voor het uitbrengen van de derde cd in successie voor Aliud Records van Jos Boerland. Opnames zijn inmiddels voltooid, de release wordt begin 2022 verwacht!

Beluister of bestel het nieuwe album hier: https://outnow.io/t/newperspectives

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please wait...